Felhasználási terület:

A 400 V, 16 A terhelhetőségű 3 pólusú billenőkapcsoló alkalmas háztartási és hasonló jellegű, rögzített villamos szerelések, készülékek, berendezések üzemeltetésére, ki-, és bekapcsolási feladatainak megvalósítására.


Általános leírás:

A kapcsoló műanyag alkatrészei égésgátolt, hőre lágyuló műanyagból, míg fém alkatrészei rézből, rézötvözetből és korróziógátolt vas alapanyagokból készülnek. A kapcsoló installációjához ugyancsak égésgátolt, hőre lágyuló műanyagból készült alátétlapot mellékelünk a termékhez, mely a kapcsoló aktív részeinek környezettől való elszigetelését hivatott biztosítani. A kapcsoló a burkolat eltávolítása után a kapcsolómechanizmus csavaros csatlakozókapcsaiba előkészítés nélküli réz vezetékek csatlakoztathatók. Áramvezető részek elmállás ellen védett, minősített rézötvözetből készülnek. Egyéb fém alkatrészek korrózió ellen védettek.

A kapcsoló krém, és barna színben készül.

Működési mód:

A kapcsoló működtetése a fedélből kiálló billentyű átkapcsolásával lehetséges. A kapcsolás helyzetéről a billentyű homloklapján elhelyezett jelölések adnak tájékoztatást.

Szerelési utasítás:

1.    A homloklapon látható 2 db csavart eltávolítása után a fedél eltávolítható és a kapcsolómechanizmus szerelhetővé válik.
2.    A kapcsolómechanizmus a mellékelt alátétlappal együtt, szükséges kötőelemek segítségével rögzíthető a szerelőfelületre.
3.    A csavaros csatlakozókapcsokba rögzíthetőek az előkészítés nélküli rézvezetékek.
4.    A fedél csavarokkal történő rögzítése után a kapcsoló működére kész.

További információkért töltse le termékkatalógusunkat vagy műszaki tájékoztatónkat.